Физички симптоми на Ѕвезденото семе: 10 знаци на будење

John Curry 08-08-2023
John Curry

Физички симптоми на Ѕвезденото семе: За Ѕвезденото семе, одредени физички симптоми може да ве известат дека се подложувате на будење од Ѕвезденото семе.

Искуството на овие симптоми или добар број од нив може да укажуваат на тоа дека доживуваат пораст на вашите вибрации.

Исто така види: Симптоми на вознесение: притисок на круната и главоболки

По будењето на Ѕвезденото семе, Ѕвезденото семе преминува во период од нивниот живот каде што се обидува да ја исполни својата духовна мисија на Земјата.

Значи, ако сте Ако ги искусите овие физички симптоми, можеби ќе почувствувате будење од Ѕвезденото семе.

Физички симптоми на Ѕвезденото семе

Чувство дезориентирано и неосновано. Новите енергии кои се движат низ вашето тело може да имаат значителен ефект врз вашето чувство дека сте приземјени на Земјата.

Чудни болки и болки. Со овој нов проток на енергија, секој агол од вашето тело и суптилно тело се активираат од енергијата на кундалини.

Ова може да ве направи свесни за болките и болките кои биле заглавени во вашето тело.

0> Редовно будење во раните часови, особено околу 3 часот наутро. Раните утрински часови се познати како духовно најактивните часови за Starseeds, и често тоа значи дека тие се будат околу 3 часот наутро доста редовно за време на будењето додека новите енергии го достигнуваат својот врв.

Повремени напади на многу длабок сон. Во ова време, ја започнувате вашата духовна мисија.

Пристапот до духовниот план преку соништата овозможуваоваа работа да започне, што може да значи дека се будите за да се чувствувате како да сте биле во кома!

Поврзани објави:

  • Духовно значење на плејадиското ѕвездено семе
  • Духовно значење на топли бранови
  • Болка во долниот дел на грбот Духовно будење: врската помеѓу...
  • Кое е духовното значење на назалната конгестија?
Поврзана статија Карактеристики на плејадиското ѕвездено семе - Водич

Интензивен, вознемирувачки соништа. Понатаму, може да откриете дека вашите соништа стануваат емотивно потресни исто како што се чувствуваат многу пореални.

Понекогаш ова се дел од подготовката за вашето претстојно духовно патување, помагајќи ви да се прилагодите на вашето духовно мисија на Земјата.

Зголемена сензорна чувствителност. Новите вибрациони фреквенции влијаат на вашата чакра на третото око, менувајќи ја вашата перцепција.

За време на оваа преодна фаза, енергиите се немирни, а тоа може да предизвика зголемена чувствителност на светлина, температура и звук.

0> Мускулни грчеви. Вашите физички и духовни тела дополнително се спојуваат, а секоја клетка во вашето тело се полни со нови вибрации.

Ова може да предизвика мали електрични импулси во нервите во мускулите, што доведува до грчеви во мускулите.

Анксиозност. Сите овие симптоми може да предизвикаат напади на анксиозност и депресија.

Покачените вибрации го влошуваат ова со активирање на коренската чакра, што често резултира со страв ианксиозност.

Симптоми на грип. Понекогаш се нарекува болест на вознесување, зголемените енергии во трите горни чакри може да предизвикаат појава на симптоми слични на грип за краток временски период.

Ова е веројатно она за кое најмногу слушаме. бидејќи симптомите можат да бидат сериозни, а често луѓето посетуваат лекар - само за да откријат дека нема ништо лошо со нив!

Исто така види: Што значи кога ве чеша десниот зглоб? 16 Неверојатна симболика

Поврзани написи:

  • Духовно значење на плејадиското ѕвездено семе
  • Духовно значење на топли бранови
  • Болка во долниот дел на грбот Духовно будење: врската помеѓу...
  • Кое е духовното значење на назалната конгестија?
Поврзана статија Дали ѕвездените семиња имаат двоен пламен?

Промени во расположението. Како што може да очекувате, целата оваа транзиција и трансформација става неверојатен стрес на физичкото тело - што може да предизвика да доживеете промени во расположението.

Намалувањето на стресот носи лошо расположение, додека задоволството духовната награда нè воздигнува во блаженство.

Тоа се физичките симптоми на будењето на Ѕвезденото семе. Запомнете, ако искусите тешки симптоми, секогаш треба да одите на лекар, но кога нема медицинско објаснување за овие симптоми, можеме да укажеме на посебен настан во вашето духовно патување.

© 2018 spiritualunite .com сите права се задржани

John Curry

Џереми Круз е високо ценет автор, духовен советник и енергетски исцелител, специјализиран за царството на близнаци, ѕвездени семиња и духовност. Со длабока страст за разбирање на сложеноста на духовното патување, Џереми се посвети на давање насоки и поддршка на поединци кои бараат духовно будење и раст.Роден со природна интуитивна способност, Џереми го започна своето лично духовно патување уште на рана возраст. Како пламен близнак, тој од прва рака ги доживеал предизвиците и трансформативната моќ што доаѓа со оваа божествена врска. Инспириран од сопственото патување со близнак пламен, Џереми се чувствувал принуден да ги сподели своите знаења и сознанија за да им помогне на другите да се движат низ често сложената и интензивна динамика со која се соочуваат двојните пламени.Стилот на пишување на Џереми е уникатен, ја доловува суштината на длабоката духовна мудрост додека ја одржува лесно достапна за неговите читатели. Неговиот блог служи како светилиште за близнаци, ѕвездени семиња и оние на духовниот пат, обезбедувајќи практични совети, инспиративни приказни и согледувања кои предизвикуваат размислување.Препознатлив по неговиот сочувствителен и емпатичен пристап, страста на Џереми лежи во зајакнувањето на поединците да го прифатат своето автентично јас, да ја отелотворат нивната божествена цел и да создадат хармоничен баланс помеѓу духовното и физичкото подрачје. Преку неговите интуитивни читања, сесии за енергетско исцелување и духовноводени блог постови, тој ги допре животите на безброј поединци, помагајќи им да ги надминат пречките и да најдат внатрешен мир.Длабокото разбирање на духовноста на Џереми Круз се протега надвор од двојниот пламен и ѕвезденото семе, навлегувајќи во различни духовни традиции, метафизички концепти и античка мудрост. Тој црпи инспирација од различни учења, спојувајќи ги заедно во кохезивна таписерија што зборува за универзалните вистини на патувањето на душата.Баран говорник и духовен учител, Џереми има одржано работилници и повлекувања низ целиот свет, споделувајќи ги своите сознанија за врските на душата, духовното будење и личната трансформација. Неговиот приземен пристап, во комбинација со неговото длабоко духовно знаење, воспоставува безбедна и поддржувачка средина за поединци кои бараат водство и исцелување.Кога не пишува или не ги води другите на нивниот духовен пат, Џереми ужива да поминува време во природа и да истражува различни култури. Тој верува дека со потопување во убавината на природниот свет и поврзување со луѓе од сите сфери на животот, може да продолжи да го продлабочува сопствениот духовен раст и емпатичното разбирање за другите.Со својата непоколеблива посветеност да им служи на другите и со својата длабока мудрост, Џереми Круз е водечко светло за близнаци, ѕвездени семиња и сите поединци кои сакаат да го разбудат својот божествен потенцијал и да создадат душевна егзистенција.Преку неговиот блог и духовните понуди, тој продолжува да ги инспирира и подига оние на нивните уникатни духовни патувања.