Темно сина аура - што значи тоа?

John Curry 22-07-2023
John Curry

Можете да кажете многу гледајќи во вашата аура. Доминантната боја на вашата аура може да ви каже сè за енергиите на вашата чакра, за проблемите со кои се соочувате метафизички и, се разбира, игра значајна улога во вашата личност.

Овој пат, ние ќе бараме на темно сината аура и што значи тоа за личноста на која и припаѓа.

Но, за да зборуваме за темно сината аура, треба да започнеме со групата сина аура.

Исто така види: Духовно значење на сонот во сон: мистичен увид

Група сина аура

Групата сина аура опфаќа низа различни нијанси на сина аура.

Сите овие аура се разликуваат на клучни начини една од друга, но сите делат Заедничко јадро:

Сините аури припаѓаат на чувствителните, внимателни и мирни души во нашиот свет.

Можеме да го видиме ова како Јин кон Јанг на групата црвена аура. Црвените аури припаѓаат на страсните, агресивни и импулсивни души.

Од витално значење е светот да ги има двата типа на луѓе, бидејќи и двајцата играат важна улога.

Чакра на грлото

Сината е бојата што ја претставува чакрата на грлото, која го држи доменот над вашиот глас, а со тоа и вашето самоизразување.

Луѓето со сина аура имаат тенденција да ја ценат искреноста и сакаат да решаваат спорови и да дебатираат со зборови наместо отколку акција.

Исто така види: Меркаба цвет на животот - супер моќен

Поврзани објави:

  • Тиркизна аура Значење: Разбирање на енергијата и...
  • Што значи кога гледате темно сина пеперутка? 17…
  • Сина пеперуткаСимболизам - духовно значење
  • Духовното значење на гледањето црна и сина пеперутка -…
Поврзана статија Темно розова аура Значење: што е значењето на темно розова аура?

Темно сината аура

Лица чија сина аура е затемнета може да доживее една од двете работи:

Во повеќето случаи, ова е заматување или затемнување на аурата што зборува за тековни духовни проблеми. Можеби дозволуваат стравот и анксиозноста да ги надминат.

Затемнувањето од овој тип често е резултат на блокирана чакра на грлото, што може да го натера лицето да не може целосно и искрено да се изрази, како и да предизвика некои физички проблеми поврзани со проблеми со тироидната жлезда.

Ако тоа не заѕвони, тогаш можеби е дека сината аура се затемнува на друг начин - со додавање цртичка индиго во мешавината.

Длабоко сино индиго

Ако темно сината аура има малку виолетова нијанса на неа, или би ја опишале повеќе како длабоко сино отколку темно сино, тогаш многу е веројатно дека ова е добар знак.

Обично, појавата на виолетова боја во аура значи дека личноста доживува зголемување на психичката способност и метафизичката поврзаност.

Ова е особено случај ако виолетовите се концентрирани околу рабовите, бидејќи тука се случуваат поголемиот дел од интеракциите на аурата.

Без разлика што е случај, медитацијата и контемплацијата ќе ви овозможат да разберетекакви било проблеми во вашата аура и енергиите што таа ги претставува. Редовните техники за исцелување на чакра ќе ви помогнат да ја одржите вашата аура чиста и вашата душа поповрзана.

Поврзана статија Сè што треба да знаете за личноста со виолетова аура

И внимавајте на вашата аура! Веројатно ќе треба да натерате некој со искуство да ја прочита вашата аура наместо вас - освен ако не одлучите сами да научите! – но вреди за мирот на умот што го добивате знаејќи дека вашата метафизичка работа ја одржува вашата енергија чиста.

Поврзани објави:

  • Тиркизна аура Значење: Разбирање на енергијата и …
  • Што значи кога ќе видите темно сина пеперутка? 17…
  • Симболизам на сина пеперутка - духовно значење
  • Духовното значење на гледањето црно-сина пеперутка -…

John Curry

Џереми Круз е високо ценет автор, духовен советник и енергетски исцелител, специјализиран за царството на близнаци, ѕвездени семиња и духовност. Со длабока страст за разбирање на сложеноста на духовното патување, Џереми се посвети на давање насоки и поддршка на поединци кои бараат духовно будење и раст.Роден со природна интуитивна способност, Џереми го започна своето лично духовно патување уште на рана возраст. Како пламен близнак, тој од прва рака ги доживеал предизвиците и трансформативната моќ што доаѓа со оваа божествена врска. Инспириран од сопственото патување со близнак пламен, Џереми се чувствувал принуден да ги сподели своите знаења и сознанија за да им помогне на другите да се движат низ често сложената и интензивна динамика со која се соочуваат двојните пламени.Стилот на пишување на Џереми е уникатен, ја доловува суштината на длабоката духовна мудрост додека ја одржува лесно достапна за неговите читатели. Неговиот блог служи како светилиште за близнаци, ѕвездени семиња и оние на духовниот пат, обезбедувајќи практични совети, инспиративни приказни и согледувања кои предизвикуваат размислување.Препознатлив по неговиот сочувствителен и емпатичен пристап, страста на Џереми лежи во зајакнувањето на поединците да го прифатат своето автентично јас, да ја отелотворат нивната божествена цел и да создадат хармоничен баланс помеѓу духовното и физичкото подрачје. Преку неговите интуитивни читања, сесии за енергетско исцелување и духовноводени блог постови, тој ги допре животите на безброј поединци, помагајќи им да ги надминат пречките и да најдат внатрешен мир.Длабокото разбирање на духовноста на Џереми Круз се протега надвор од двојниот пламен и ѕвезденото семе, навлегувајќи во различни духовни традиции, метафизички концепти и античка мудрост. Тој црпи инспирација од различни учења, спојувајќи ги заедно во кохезивна таписерија што зборува за универзалните вистини на патувањето на душата.Баран говорник и духовен учител, Џереми има одржано работилници и повлекувања низ целиот свет, споделувајќи ги своите сознанија за врските на душата, духовното будење и личната трансформација. Неговиот приземен пристап, во комбинација со неговото длабоко духовно знаење, воспоставува безбедна и поддржувачка средина за поединци кои бараат водство и исцелување.Кога не пишува или не ги води другите на нивниот духовен пат, Џереми ужива да поминува време во природа и да истражува различни култури. Тој верува дека со потопување во убавината на природниот свет и поврзување со луѓе од сите сфери на животот, може да продолжи да го продлабочува сопствениот духовен раст и емпатичното разбирање за другите.Со својата непоколеблива посветеност да им служи на другите и со својата длабока мудрост, Џереми Круз е водечко светло за близнаци, ѕвездени семиња и сите поединци кои сакаат да го разбудат својот божествен потенцијал и да создадат душевна егзистенција.Преку неговиот блог и духовните понуди, тој продолжува да ги инспирира и подига оние на нивните уникатни духовни патувања.