Твин пламен соларни плексус повлече

John Curry 19-10-2023
John Curry
Значење

Повлекување на соларниот плексус со близнак пламен: Врската со близнак пламен се карактеризира со непроменлива, неверојатна духовна врска што ги врзува двата близнаци заедно на духовната рамнина додека ги влече еден кон друг со срцевата чакра (близу сончевиот плексус).

Оваа духовна врска често се нарекува „сребрен кабел“.

Но, зошто сребрениот кабел предизвикува двоен пламен да го доживее ова повлекување на соларниот плексус?

Исто така види: Духовно значење на белите чевли во сон: Патување до просветлување

Близнак Повлекување на пламенот

Пред раѓањето на нашите души, бевме едно со нашиот близнак пламен во една душа. При тоа духовно раѓање, ние се разделуваме.

Овие две половини на душата всушност не се половини, туку два огледални изрази на енергијата на истата душа.

Овој расцеп се случува за да може бидете близнаци кои ја споделуваат духовната цел да се достигне вознесение. Без, секој би бил сам на ова патување.

Но душата копнее повторно да биде едно. Тоа е неговата природна состојба.

Исто така види: Духовно значење на гледање волница во соништата: Откривање на скриена симболика

За да се направи тоа, треба да се сретнат двоен пламен.

И нашите енергии се привлечени од слични енергии.

Нема повеќе енергии сличен од оној на нашиот близнак пламен, дури и ако тие енергии се изразени на драстично различни начини.

Поврзани написи:

  • Знаци на женско будење на близнак пламен: Отклучете ги тајните на...
  • Контактот со близнак пламен е моќна врска - 10-те…
  • Што ако мојот близнак пламен не е духовен? Навигација на Близнакот…
  • Огледална душаИ знаци

Овде енергиите што ги споделуваме се најмоќни, каде енергиите се најконцентрирани и се една од движечките сили зад духовната мисија близнак пламен.

Што е повеќе, срцевата чакра лежи во центарот на телото и ги поврзува трите повисоки чакри со трите пониски.

Ова значи дека е веќе одлична како енергетска врска, еден вид приклучок помеѓу различни видови духовни енергија.

Поврзани написи Повторно обединети љубителите на минатиот живот - 9-те знаци

И за тоа, на крајот на краиштата, служи духовната врска со сребрена врвка со двоен пламен.

Таа обезбедува врска преку која близнаците можат да споделете енергија, и со цел да го исполнат нивното духовно патување заедно и да се најдат еден со друг на прво место.

Ако поминете малку време во медитација и контемплација и целосно се фокусирате на вашата срцева чакра, можеби дури и ќе најдете можете да го почувствувате ова повлекување на соларниот плексус.

John Curry

Џереми Круз е високо ценет автор, духовен советник и енергетски исцелител, специјализиран за царството на близнаци, ѕвездени семиња и духовност. Со длабока страст за разбирање на сложеноста на духовното патување, Џереми се посвети на давање насоки и поддршка на поединци кои бараат духовно будење и раст.Роден со природна интуитивна способност, Џереми го започна своето лично духовно патување уште на рана возраст. Како пламен близнак, тој од прва рака ги доживеал предизвиците и трансформативната моќ што доаѓа со оваа божествена врска. Инспириран од сопственото патување со близнак пламен, Џереми се чувствувал принуден да ги сподели своите знаења и сознанија за да им помогне на другите да се движат низ често сложената и интензивна динамика со која се соочуваат двојните пламени.Стилот на пишување на Џереми е уникатен, ја доловува суштината на длабоката духовна мудрост додека ја одржува лесно достапна за неговите читатели. Неговиот блог служи како светилиште за близнаци, ѕвездени семиња и оние на духовниот пат, обезбедувајќи практични совети, инспиративни приказни и согледувања кои предизвикуваат размислување.Препознатлив по неговиот сочувствителен и емпатичен пристап, страста на Џереми лежи во зајакнувањето на поединците да го прифатат своето автентично јас, да ја отелотворат нивната божествена цел и да создадат хармоничен баланс помеѓу духовното и физичкото подрачје. Преку неговите интуитивни читања, сесии за енергетско исцелување и духовноводени блог постови, тој ги допре животите на безброј поединци, помагајќи им да ги надминат пречките и да најдат внатрешен мир.Длабокото разбирање на духовноста на Џереми Круз се протега надвор од двојниот пламен и ѕвезденото семе, навлегувајќи во различни духовни традиции, метафизички концепти и античка мудрост. Тој црпи инспирација од различни учења, спојувајќи ги заедно во кохезивна таписерија што зборува за универзалните вистини на патувањето на душата.Баран говорник и духовен учител, Џереми има одржано работилници и повлекувања низ целиот свет, споделувајќи ги своите сознанија за врските на душата, духовното будење и личната трансформација. Неговиот приземен пристап, во комбинација со неговото длабоко духовно знаење, воспоставува безбедна и поддржувачка средина за поединци кои бараат водство и исцелување.Кога не пишува или не ги води другите на нивниот духовен пат, Џереми ужива да поминува време во природа и да истражува различни култури. Тој верува дека со потопување во убавината на природниот свет и поврзување со луѓе од сите сфери на животот, може да продолжи да го продлабочува сопствениот духовен раст и емпатичното разбирање за другите.Со својата непоколеблива посветеност да им служи на другите и со својата длабока мудрост, Џереми Круз е водечко светло за близнаци, ѕвездени семиња и сите поединци кои сакаат да го разбудат својот божествен потенцијал и да создадат душевна егзистенција.Преку неговиот блог и духовните понуди, тој продолжува да ги инспирира и подига оние на нивните уникатни духовни патувања.