Врска со двоен пламен - будење со двоен пламен 1111

John Curry 19-10-2023
John Curry
создадете ја оваа извонредна врска.

Можеби е длабока, но правејќи го ова, ќе сфатите како, навистина, вашата средба била однапред одредена.

Разбираме како треба да се оттргнете од близнак врската со пламенот може да биде силна додека сте ставени на тест и предизвик на начини на кои никогаш не сте биле, но мора да се спротивставите за поголема награда.

Почетокот е секогаш најопојниот, најтешкиот и најубавиот започнете врска што ќе ја имате.

Поврзани написи:

 • Знаци на женско будење со двоен пламен: Отклучете ги тајните на…
 • Што ако мојот близнак пламен не е Духовно? Навигација на Близнакот...
 • Контактот со близнак пламен со очи е моќна врска - 10...
 • Значење на огледало на душатаТајните на…
 • Што ако мојот близнак пламен не е духовен? Навигација на Близнакот...
 • Контактот со близнак пламен со очи е моќна врска - 10...
 • Значење на огледало на душата[lmt-post-modified-info]Повеќето од нас на оваа планета чувствуваат длабока желба да ја пронајдат личноста која е нашиот совршен натпревар, врска со нашиот близнак пламен. Можеби сме биле во неколку врски, добри, лоши, можеби дури и со вистинска сродна душа!

  Но, се чини дека секој пат се прашуваме дали тие се „Едниот“? Без да знаеме, повеќето од нас се однесуваат на нашата желба да бидеме близнак пламен.

  Тие се оние без кои не можете да живеете, оние кои се толку слични на вас на толку многу начини што изгледа необично.

  Многумина никогаш нема да ги најдат своите души во позиција да бидат близнак пламен. Во овој живот, младите души ќе мора да бидат задоволни со тоа што се смируваат со сродна душа.

  Нема ништо лошо во тоа, бидејќи врската со сродна душа е исто така многу значајна и може да биде многу исполнета.

  >Запрашајте се, „дали би можеле да се справите со тоа да бидете душа близнак?“

  Темпото меѓу сродните души е лесно во споредба со тоа да се биде во врска со близнак пламен.

  Поврзување со близнак пламен

  Поврзувањата со двоен пламен не се за оние со слабо срце. Нема простор за одложување или застарено однесување.

  Иако ги држиме најдлабоките, најчисти облици на љубов за нив, ние сме програмирани да ги поттикнеме да бидат најдобри што можат.

  Премногу расчистувањето на багажот и излегувањето од комфорните зони често испраќа еден од двајцата далеку.

  Поврзани објави:

  • Женски знаци на будење со двоен пламен: Отклучете го

   Има многу лекции кога некој ќе се поврзе со својот пламен близнак, но има една главна причина: да се поучуваат меѓусебно за прифаќање љубов без страв. Треба да се лекуваме едни со други од минатите болки, емоционална болка и загуба.

   Поврзаноста со двоен пламен ги разоткрива бариерите што сме ги поставиле во текот на нашите животи, поставени таму за да не заштити од понатамошна болка или избегнување ситуации ние сме страшни.

   Овие граници може да предизвикаат дополнителен страв и духовни блокади бидејќи понекогаш можат да придонесат за отпор од нашите духовни патувања. Меѓутоа, многу од овие граници што ги создадовме потсвесно може да ни дадат лажно чувство на удобност.

   Процесот што почнуваме да го доживуваме по средбата со нашиот близнак пламен ни ги открива овие граници што ги создадовме и може да не шокира дека утехата што ја чувствувавме е лажна.

   Многу луѓе на оваа позиција имаат автоматски одговор на отпор заснован на страв на оваа космичка промена или будење. Оваа промена може да биде многу непријатна и болна за прифаќање и ослободување, правејќи ја врската да се чувствува како проклетство, иако во крајна линија, тоа е благослов.

   Од моето искуство, толку помалку се спротивставува на ова будење, а толку повеќе благодатно го прифаќа и тече со него, толку полесно ќе биде.

   Оди со текот и не дозволувај стравот да те спречи од благословот зад смената.

   Тоа е императив се предава на преминот во повисокотофреквенција со која нашите души копнеат да резонираат.

   Штом ќе помине низ тунелот на трансформацијата, сега два пламени близнаци навистина ќе почувствуваат дека нивната врска се зајакнува надвор од 3Д, со мир и божествена љубов.

   Твин пламен и 1111

   Кога вашиот пламен близнак се манифестира во вашиот живот, може да ги видите броевите 1111.

   Близнак пламен е езотеричен концепт, кој опишува единствена душа врска помеѓу две огледални души. Пламенот близнак би требало да биде пример за вечен однос помеѓу машки и женски поврзување со двоен пламен.'

   Патот што ќе ве одведе до вашиот пламен близнак е еден од следењето на вашето срце до најлудата мера.

   Сега е најчестото време да се доживее синхроницитет и нумеричките знаци од универзумот.

   Хиероглифите, симболите и бројките течат на вашиот пат кога сте на вистинскиот пат и се синхронизираат со вашата крајна цел.

   Овие знаци ќе бидат ваш показател дека сте на вистинскиот пат, ги правите вистинските работи и дека сè е и ќе функционира по божествен ред.

   Верувајте им на овие знаци и користете ги како упатство кога се чувствувате изгубено.

   Исто така види: 404 Близнак број на пламен - кармичкиот долг се менува во рамнотежа

   Најчестите знаци што првпат ги доживеав во мојот живот беа тоа што го знаев точното време за гледање во часовникот, знаејќи дека ќебиди 11:11 или 22:22.

   Исто така види: Значење на жолта топка: што значи кога гледате жолти орби?

   Потоа почнав да се прашувам кој ми се јавува секогаш кога ќе ми заѕвоне телефонот. Дојдов до точка дека секогаш бев во право. Броевите и обрасците почнаа да имаат длабоко значење и да откриваат синхроничност на секој чекор.

   Сите овие знаци ми дозволуваат да се чувствувам уверен на моето патување и да знам дека можам да продолжам во мојата сегашна насока.

   Ќе знаете дека е знак од универзумот бидејќи ќе се чувствува длабоко и совршено темпиран во врска со вашето духовно патување.

   Twin Flame vs. Soulmate

   The мисловниот процес зад двојниот пламен наспроти сродните души е дека постои нова ера во човечката еволуција каде духовниот раст ќе ги подобри односите меѓу партнерите.

   Значи, нашите партнери не се само некој што го сакаме и уживаме. Наместо тоа, тие ќе бидат некој што нè тера да сакаме да бидеме подобра личност.

   Поврзана статија Twin Flame Psychic - неопходноста и подготовката се клучни

   Врз основа на приказната за близнаци, нашето создавање започна од еден извор на енергија од почетокот на времето. Енергијата на душата поделена на два, слично како човечкото зачнување.

   Душите продолжија да се делат на повеќе единици сè додека не се појавија сите оригинални креатори, души близнаци.

   Овие души патуваа на Земјата за да искусат двојноста и го водат човештвото во текот на многу животи, обезбедувајќи нивно безбедно поминување помеѓу димензиите.

   Близнак пламен вибрира на многу повисокофреквенција од сродните души, и тие се совршен пример за јин/јанг.

   Иако тие се две индивидуални души, тие одлично се надополнуваат една со друга и се разбираат и се поврзуваат на уникатен начин.

   0>Сродната душа може да се чувствува како некој со кој имате многу заедничко и може многу добро да се сложувате.

   Со врската со двоен пламен, многу е различно во начинот на кој тие се необично слични на нас . Пламенот близнак речиси изгледа како идентичен близнак во друга форма.

   Тие се слични на нас на толку многу длабоки начини, а нивните силни страни ги надополнуваат нашите слабости толку совршено што се чини дека можеме да поминеме низ каква било борба или потешкотии заедно подобро отколку што можевме сами.

   Сродната душа ќе се чувствува како да сме запознале некој што мислиме дека му припаѓа на нашите животи за одредена цел. Оваа врска можеби ќе ве натера да прашате дали сте ги сретнале во минатиот живот.

   Но, со двоен пламен, ќе се чувствуваме како да сме составиле слика во огледало за себе и без сомнение сме замислени да бидеме заедно не без разлика што е потребно.

   Дали го сретнав мојот Близнак пламен?

   Ако некогаш сте имале некој во вашиот живот и врската била уникатно интензивна, тогаш постои шанса дека оваа личност е вашиот близнак пламен. Кога би сакале да се сретнеме со нашиот пламен близнак во овој живот, би имало значително ниво на интимност.

   Односите со близнак пламен имаат сè, привлечност,одбивност, желба, збунетост, посветеност, удобност и разбирање. Сите овие чувства се неопходни истражувања на нашите души за нашиот заеднички раст.

   Осогласувањето со овие чувства е тешко, но кога ќе ги направите и ќе ги поминете овие фази, тоа ни дава одлично чувство на мир. Тоа би било како да се вратиме дома, а сè е свежо и топло, поканувачко и познато.

   Ако сакаме да го сретнеме нашиот пламен близнак во овој живот, ќе се чувствуваме како да бараме нешто што недостасува од нас уште од мали нозе.

   Сите ние, во најголем дел, сакаме да се смириме и да најдеме некој што е соодветен за нас. Многумина често имаат интензивна итност да се обединат со „Едниот“.

   За жал, развиваат чувство на недостаток кога не го прават тоа.

   Ако сте го сретнале вашиот пламен близнак, ќе почувствувате како да се „Едниот“ и ќе сакаат да бидат со нив без разлика на се. Оваа личност може да направи да се чувствувате како да можете да ѝ кажете што било.

   Можете да ги отворите траумите и емоциите од минатото на кои можеби не ви било удобно да им се обратите пред да ја запознаете. Тие се ваша исцелителна личност, а вие нивни.

   Поврзаноста со двоен пламен ќе донесе длабока привлечност еден за друг и силно чувство на блискост кога сте заедно, дури и ако штотуку сте се запознале.

   Верувам дека кога веќе сте го сретнале вашиот пламен близнак, читајќи го ова сигурно ќе ви потврди без сомнение дека сте го сретнале вашиотдругата половина.

   Ако не сте, сè уште има надеж и запомнете дека сè се случува со Универзалниот тајминг. Препуштете се на знаците и можеби ќе ве водат директно до нив.

John Curry

Џереми Круз е високо ценет автор, духовен советник и енергетски исцелител, специјализиран за царството на близнаци, ѕвездени семиња и духовност. Со длабока страст за разбирање на сложеноста на духовното патување, Џереми се посвети на давање насоки и поддршка на поединци кои бараат духовно будење и раст.Роден со природна интуитивна способност, Џереми го започна своето лично духовно патување уште на рана возраст. Како пламен близнак, тој од прва рака ги доживеал предизвиците и трансформативната моќ што доаѓа со оваа божествена врска. Инспириран од сопственото патување со близнак пламен, Џереми се чувствувал принуден да ги сподели своите знаења и сознанија за да им помогне на другите да се движат низ често сложената и интензивна динамика со која се соочуваат двојните пламени.Стилот на пишување на Џереми е уникатен, ја доловува суштината на длабоката духовна мудрост додека ја одржува лесно достапна за неговите читатели. Неговиот блог служи како светилиште за близнаци, ѕвездени семиња и оние на духовниот пат, обезбедувајќи практични совети, инспиративни приказни и согледувања кои предизвикуваат размислување.Препознатлив по неговиот сочувствителен и емпатичен пристап, страста на Џереми лежи во зајакнувањето на поединците да го прифатат своето автентично јас, да ја отелотворат нивната божествена цел и да создадат хармоничен баланс помеѓу духовното и физичкото подрачје. Преку неговите интуитивни читања, сесии за енергетско исцелување и духовноводени блог постови, тој ги допре животите на безброј поединци, помагајќи им да ги надминат пречките и да најдат внатрешен мир.Длабокото разбирање на духовноста на Џереми Круз се протега надвор од двојниот пламен и ѕвезденото семе, навлегувајќи во различни духовни традиции, метафизички концепти и античка мудрост. Тој црпи инспирација од различни учења, спојувајќи ги заедно во кохезивна таписерија што зборува за универзалните вистини на патувањето на душата.Баран говорник и духовен учител, Џереми има одржано работилници и повлекувања низ целиот свет, споделувајќи ги своите сознанија за врските на душата, духовното будење и личната трансформација. Неговиот приземен пристап, во комбинација со неговото длабоко духовно знаење, воспоставува безбедна и поддржувачка средина за поединци кои бараат водство и исцелување.Кога не пишува или не ги води другите на нивниот духовен пат, Џереми ужива да поминува време во природа и да истражува различни култури. Тој верува дека со потопување во убавината на природниот свет и поврзување со луѓе од сите сфери на животот, може да продолжи да го продлабочува сопствениот духовен раст и емпатичното разбирање за другите.Со својата непоколеблива посветеност да им служи на другите и со својата длабока мудрост, Џереми Круз е водечко светло за близнаци, ѕвездени семиња и сите поединци кои сакаат да го разбудат својот божествен потенцијал и да создадат душевна егзистенција.Преку неговиот блог и духовните понуди, тој продолжува да ги инспирира и подига оние на нивните уникатни духовни патувања.