Kuptimi shpirtëror i Deja Vu

John Curry 19-10-2023
John Curry

"A ka ndodhur më parë?" Është pyetja e parë që shfaqet në mendjen e një personi që po përjeton déjà vu. Déjà vu është termi francez që do të thotë "tashmë parë". Studiuesi psikik francez Émile Boirac e hodhi fillimisht fjalën dhe që nga ajo kohë, janë bërë shumë kërkime për këtë çështje, por ai mbetet mister i pazgjidhur i jetës njerëzore.

Kur përjetoni një situatë të re si kujtim, që kishte ndodhur më parë, atëherë e keni përjetuar, Déjà vu.

Déjà vu-në e hasin si të rriturit ashtu edhe fëmijët. Secila nga pesë shqisat mund të çojë në këtë ndjesi të njohur. Zhurma në sfond, shija e ndonjë ushqimi, prekja e ndonjë gjëje, aroma e dhomës ose thënia e ndonjë fjalie dhe gjëra të tjera mund të shkaktojnë déjà vu.

Shiko gjithashtu: Kuptimi shpirtëror i rosave mallard

Por, lind pyetja: “ Çfarë është deja vu shpirtërisht”. Epo, ka kaq shumë shpjegime të çfarë është deja vu shpirtërisht? Këtu janë disa nga besimet shpirtërore më të zakonshme:

Përjetimi i së kaluarës në jetën tuaj të tanishme:

Mund të jetë përvoja e jetës suaj të kaluar. Rikujtimi i kujtesës dhe lidhja e saj me të tashmen mund të çojë në ndjenjën e njohjes me gjendjen. Jo vetëm nga jeta juaj e tanishme, por mund të jetë edhe kujtimi nga jetët tuaja të kaluara.

Neni përkatës 3 Simptomat e rëndësishme të ndërrimeve të energjisë

Mesazhi nga vetja më e lartë:

Në nivelin nënndërgjegjeshëm, mund të jetë një mesazh ngashpirtin tuaj se jeni në vendin e duhur me njerëzit e duhur. Mund të jetë konfirmim nga shpirti juaj se jeni në rrugën e duhur. Kur mendja juaj e ndërgjegjshme ka lidhje me mendjen e pavetëdijshme, vetëm atëherë personi mund ta deshifrojë këtë mesazh. Shumë njerëz mund ta injorojnë atë duke e konsideruar si rastësi.

Shiko gjithashtu: Numri i Flakës Binjake 455 – Përqendrohuni në nevojat tuaja fizike së bashku

Fenomeni i pirunit akordues:

Ky fenomen mund të përkufizohet si kur frekuencat mendore të personit përputhen me frekuencat shpirtërore të qenieve të tjera të gjalla dhe trupave delikate. Kjo ndeshje është e përkohshme, prandaj këta njerëz nuk kthehen në shpirtin tuaj binjak.

Kjo ndodh kur personi merr këto frekuenca të tjera dhe merr ndjenjën e familjaritetit. Ndonjë nga njerëzit e tjerë në dhomë e kishte atë përvojë dhe përputhja e frekuencave ju bëri të ndjeni se po jetoni përsëri në të njëjtin moment, por jo.

Perspektivë tjetër shpirtërore:

Meqenëse shumë njerëz kujtojnë se biseda fjalë për fjalë ka ndodhur në déjà vu, ka mundësi që të jetë forma e ndonjë dukurie psikike si mprehtësia, paranjohja, etj.

Çfarë duhet të bëni:

Duhet të ndaloni së pyeturi nëse ka ndodhur më parë apo jo dhe duhet të përqendroheni në qëllimin më të madh. Kushtojini vëmendje të plotë asaj që po ndodh dhe përpiquni ta kuptoni atë. Ndihmon në meditim dhe ju çon drejt përmirësimit herët.

Neni 6 i lidhur ju tregonPo ndjeni një ndryshim shpirtëror

Meqë mund të jetë edhe mesazhi nga shpirti juaj, ju duhet të shihni kur mendja juaj ju ka dërguar sinjalin; kush ishte aty në atë kohë; dhe çfarë po ndodhte atje. Nëse e deshifroni saktë mesazhin, mund të gjeni diçka të dobishme.

Postime të ngjashme:

  • Kuptimi shpirtëror i konfiskimeve
  • Dridhje shpirtërore kur mendoni për dikë - pozitive dhe …
  • Lidhjet e jetës së kaluar - Pse jeni të ndërthurur në mënyrë kozmike
  • Kuptimi shpirtëror i kafshimit të thonjve

Askush nuk e di se çfarë është në të vërtetë déjà vu. Mund të mos marrë shumë kohë tani kur njerëzit do të gjejnë kuptimin e vërtetë të déjà vu-së. Deri atëherë, ne duhet të mbështetemi në informacionin që kemi.

John Curry

Jeremy Cruz është një autor shumë i vlerësuar, këshilltar shpirtëror dhe shërues energjie i specializuar në fushën e flakëve binjake, farave të yjeve dhe spiritualitetit. Me një pasion të thellë për të kuptuar ndërlikimet e udhëtimit shpirtëror, Jeremy është përkushtuar për të ofruar udhëzime dhe mbështetje për individët që kërkojnë zgjim dhe rritje shpirtërore.I lindur me një aftësi të natyrshme intuitive, Jeremy filloi udhëtimin e tij personal shpirtëror që në moshë të re. Si një flakë binjake, ai ka përjetuar nga dora e parë sfidat dhe fuqinë transformuese që vjen me këtë lidhje hyjnore. I frymëzuar nga udhëtimi i tij me flakë binjake, Jeremy u ndje i detyruar të ndante njohuritë dhe njohuritë e tij për të ndihmuar të tjerët të lundrojnë në dinamikën shpesh komplekse dhe intensive me të cilën përballen flakët binjake.Stili i shkrimit të Jeremy-t është unik, duke kapur thelbin e urtësisë së thellë shpirtërore duke e mbajtur atë lehtësisht të arritshme për lexuesit e tij. Blogu i tij shërben si një vend i shenjtë për flakët binjake, farat e yjeve dhe ata që janë në rrugën shpirtërore, duke ofruar këshilla praktike, tregime frymëzuese dhe njohuri që provokojnë mendime.I njohur për qasjen e tij të dhembshur dhe empatike, pasioni i Jeremy-t qëndron në fuqizimin e individëve për të përqafuar veten e tyre autentike, për të mishëruar qëllimin e tyre hyjnor dhe për të krijuar një ekuilibër harmonik midis sferës shpirtërore dhe fizike. Nëpërmjet leximeve të tij intuitive, seancave të shërimit të energjisë dhe shpirtërishtpostimet e drejtuara në blog, ai ka prekur jetën e individëve të panumërt, duke i ndihmuar ata të kapërcejnë pengesat dhe të gjejnë paqen e brendshme.Kuptimi i thellë i spiritualitetit të Jeremy Cruz shtrihet përtej flakëve binjake dhe farave të yjeve, duke u thelluar në tradita të ndryshme shpirtërore, koncepte metafizike dhe urtësi të lashtë. Ai merr frymëzim nga mësime të ndryshme, duke i bashkuar ato në një sixhade kohezive që flet për të vërtetat universale të udhëtimit të shpirtit.Një folës dhe mësues shpirtëror i kërkuar, Jeremy ka zhvilluar seminare dhe takime në mbarë botën, duke ndarë njohuritë e tij mbi lidhjet shpirtërore, zgjimin shpirtëror dhe transformimin personal. Qasja e tij me këmbë në tokë, e kombinuar me njohuritë e tij të thella shpirtërore, krijon një mjedis të sigurt dhe mbështetës për individët që kërkojnë udhëzim dhe shërim.Kur ai nuk po shkruan apo nuk i udhëzon të tjerët në rrugën e tyre shpirtërore, Jeremy-t kënaqet të kalojë kohë në natyrë dhe të eksplorojë kultura të ndryshme. Ai beson se duke u zhytur në bukurinë e botës natyrore dhe duke u lidhur me njerëz nga të gjitha sferat e jetës, ai mund të vazhdojë të thellojë rritjen e tij shpirtërore dhe të kuptuarit empatik për të tjerët.Me angazhimin e tij të palëkundur për t'u shërbyer të tjerëve dhe urtësinë e tij të thellë, Jeremy Cruz është një dritë udhëzuese për flakët binjake, farat e yjeve dhe të gjithë individët që kërkojnë të zgjojnë potencialin e tyre hyjnor dhe të krijojnë një ekzistencë shpirtërore.Nëpërmjet blogut të tij dhe ofertave shpirtërore, ai vazhdon të frymëzojë dhe t'i lartësojë ata në udhëtimet e tyre unike shpirtërore.